Program de lucru:
Lu-Vi 08:30 - 17:30
0786/345.577
0740/089.928
Esti aici: AnvelopeAscet.ro / Servicii/ Turisme

Puteti beneficia de toate serviciile oferite la sediul nostru din DE 574, Km 8.5, zona Aeroport, Craiova sau prin service-ul de roti mobil.

Demontare/montare anvelope


Montarea, demontarea, umflarea şi echilibrarea anvelopelor trebuie efectuate cu echipamentul adecvat şi de către personalul calificat.

Sfatul expertului


Anvelopele noi se montează pe spate. Asta deoarece şoferul controlează direcţia cu ajutorul volanului şi traiectoria corectă este menţinută prin aderenţa pneurilor din spate, ducând şi la o uzura mai rapidă a acestora. Prin urmare, anvelopele montate pe spate se uzează mai repede. Pentru ca dumneavoastră să rulaţi în condiţii de deplină siguranţă, tehnicienii Euromaster montează pneurile noi pe spate.

Echilibrare roti


Echilibrarea rotilor constă în repartizarea uniformă a masei roţii în jurul axei de rotaţie, pentru a elimina vibraţiile. La Euromaster, echilibrarea rotilor se face în mod sistematic atunci când vă schimbaţi pneurile.

Sfatul expertului


Echilibrarea rotilor se poate degrada cu trecerea timpului, în cazul uzurii neregulate a pneurilor sau a pierderii unei mase de echilibrare ca urmare, de exemplu, a unui impact cu trotuarul.
Semnale de alarmă :
• simţiţi vibraţii în volan sau pe scaunul şoferului
• constataţi o uzură neregulată a pneurilor.
Experţii Euromaster vă sfătuiesc ca, pentru confortul şi siguranţa dumneavoastră, să procedaţi la echilibrarea rotilor în fiecare an sau la fiecare 15.000 km

Reparaţii anvelope


La Euromaster, repararea şi vulcanizarea anvelopelor constituie o adevarată operaţiune tehnică, care vă permite să vă continuaţi drumul fără riscuri şi fără griji.

Sfatul expertului


Aduceţi maşina într-un service autorizat în cazul următoarelor semne de alarmă:
• Anvelopa este dezumflată – cauza poate fi o pană, dar pot exista şi alte motive: pierderea presiunii din cauza proastei etanşeităţi a valvei, din cauza oxidării jantei etc.
• Dacă pierde presiune în mod anormal de repede în raport cu celelalte, înseamnă că s-a deteriorat. Poate fi vorba de o pană de cauciuc, numită pană „lentă”.

Hotel de anvelope


Un nou sezon, noi condiţii de drum. Condiţiile climatice impun anumite constrângeri, prin urmare este necesară utilizarea unor anvelope adecvate. Schimbaţi-vă anvelopele de vară o dată cu începerea sezonului rece şi noi vă oferim depozitarea lor în condiţii optime.Prin acest serviciu anvelopele de autoturisme, camionete şi 4x4 sunt identificate şi păstrate în siguranţă în depozitele noastre timp de 6 luni.

Sfatul expertului


Depozitarea anvelopelor în condiţii optime prelungeşte viaţa anvelopelor. Depozitarea anvelopelor în aer liber are ca efect deteriorarea cauciucului, care devine uscat şi se crapă. De aceea, experţii Euromaster vă recomandă depozitarea anvelopelor într-un mediu răcoros, uscat şi acoperit. Eliminarea greutăţii de pe anvelope este un alt aspect de care trebuie să ţineţi cont, pentru că suprapunerea lor incorectă poate duce la deteriorare, îmbătrânire sau cedare prematură a cauciucului.

Geometrie 3D


Reglarea geometriei vehiculului permite optimizarea ţinutei de drum şi a duratei de viaţă a anvelopelor. Geometria constă în controlul şi reglarea aliniamentelor celor 4 roţi ale vehiculului în funcţie de analiza uzurii pneurilor şi conform datelor furnizate de fabricantul automobilului. Tehnicienii noştri fac o inspecţie vizuală a geometriei tuturor maşinilor care intră în centrul de service şi propun reglajul acesteia dacă este necesar.

Sfatul expertului


Experţii Euromaster vă sfătuiesc să faceţi controlul geometriei:
• după un şoc,
• la schimbarea anvelopelor,
• minim o dată pe an. Semnale de alarma:
• anvelopele se uzează mai repede şi în mod neregulat,
• ţinuta de drum a vehiculului este aleatorie,
• maşina „trage” spre stânga sau spre dreapta fără un motiv aparent,
• volanul nu mai este drept,
• elementele de direcţie se uzează rapid.