Program de lucru:
Lu-Vi 08:30 - 17:30
0786/345.577
0740/089.928
Esti aici: AnvelopeAscet.ro / Servicii

Puteti beneficia de toate serviciile oferite la sediul nostru din Craiova, DE 574, Km 8.5, zona Aeroport, Targu Jiu, Str. Termocentralei, nr. 20, sau prin service-ul de roti mobil.


Turisme

La Ascet Euromaster, aveţi parte de expertiza unor profesionişti, precum şi de servicii de calitate, dedicate vehiculelor uşoare: demontare/montare, echilibrare, geometrie, reparaţii, hotel anvelope.

Camioane

Serviciile pentru anvelopele de camion trebuie efectuate de către profesionişti, cu echipamentul adecvat. La Euromaster găsiţi o gama largă de astfel de servicii: montare/demontare, geometrie, recanelare, permutare etc.

Agricole

La Euromaster, vă punem la dispoziţie personal calificat şi materialele necesare pentru a asigura serviciile necesare anvelopelor de vehiculel agricole. Veţi găsi la noi servicii precum demontare/montare anvelope agricole, reparaţii anvelope.

Industriale

La Euromaster veţi beneficia de o expertiză completă şi de echipamentul potrivit pentru a asigura serviciile necesare anvelopelor de vehicule industriale pentru construcţii civile, terasament sau manutanţă.

Mecanica

Mecanica rapida- Piese si accesorii (suspensie, directie, amortizoare)

Intretinere Auto

La Ascet Euromaster veţi găsi noi servicii de intreţinere auto care vin în completarea experienţei pe care o veţi avea în sucursalele noastre.